Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

Articolele noastre

Servicii de dezvoltare aplicatii mobile

Servicii de dezvoltare aplicatii mobile

O foarte buna parte din timpul petrecut de oameni pe internet implica folosirea aplicatiilor create de companii. Industriile bancare, media, magazinele online sunt printre cele ale caror aplicatii mobile sunt cele mai utilizate in Romania. Exista insa un proces de echilibrare prin care si celelalte industrii devin din ce in ce mai vizibile pe internetul mobil. Daca a venit momentul sa aloci afacerii tale un spatiu bine meritat in online-ul mobil, e momentul sa afli detalii despre serviciile de dezvoltare aplicatii mobile oferite de compania noastra.

Avem o echipa formata din programatori cu multi ani de experienta in spate care lucreaza cu pasiune, in detaliu, astfel incat aplicatiile mobile create sa adune o multime de utilizatorii. In portofoliul nostru exista aplicatii care inregistreaza milioane de utilizatori.

Serviciile oferite de noi se bazeaza pe cercetare si pe implementarea deciziilor potrivite in functie de experientele utilizatorului. Impactul pe care aplicatia asociata afacerii tale il genereaza se monitoreaza conform mai multor criterii.

 • Cercetam in profunzime felurile in care utilizatorii descopera aplicatia ta.
 • Monitorizam prima interactiune a utilizatorului ca sa aflam care sunt motivele principale ce stabilesc gradul de utilitate al aplicatiei, din perspectiva sa;
 • Adunam date relevante pentru afacerea ta din momentul in care utilizatorul include in rutina sa folosirea aplicatiei tale.

Crearea unei aplicatii mobile pentru un brand este o resursa valoroasa care se adauga planului de marketing. Specialistii nostri sunt de asemenea cu ochii in patru la competitorii afacerii tale.

Nevoile clientului

+

Nevoile afaceristului

+

Bugetul afaceristului

=

Soluția optimă

Inainte de afla mai multe despre resursele tehnice ale companiei noastre, e important sa cunosti metodologia pe care o folosim in crearea de aplicatii mobile. Credem ca e necesar sa stii la ce sa te astepti.

Pana sa ajungem la dezvoltarea efectiva a aplicatiei, lucram cu factori analitici bine stabiliti inca de la inceput. E important sa ne spui ce vrei sa vinzi si cat esti dispus sa investesti in acest instrument. Corelam informatiile tale cu rezultatele specialistilor nostri in ceea ce priveste nevoile utilizatorilor de pretutindeni. 

Asigurarea faptului ca toata lumea sa poata utiliza site-urile web cu usurinta este cunoscuta sub numele de accesibilitate. Acestea pot fi accesate prin folosirea unor butoane care sunt create de dezvoltatori front-end in Romania a caror sarcina este sa asigure o functionare corecta.

Dezvoltam aplicatii mobile pentru IOS, Android si Windows

Stim ca cei mai multi dezvoltatori de aplicatii mobile prefera sa creeze aplicatii native, cele care sunt create in limbajul de programare specific sistemelor de operare pentru care se dezvolta (Android, iOS, Windos Phone). Dar daca clientul nostru are o idee precisa pentru o aplicatie hibrida, gasim solutia adecvata pentru dorintele sale.

Aici vei gasi permanent experti specializati in Java, Swift si HTML 5, care pot crea aplicatii mobile pentru orice platforma. Arhitectura Java este formata din 3 platforme si anume JVM, JRE, si JDK. Acestea combina procesele de interpretare si compilare a informatiilor. Ele creeaza fiecare pas necesar pentru a crea un program Java. Acesta este principalul motiv pentru care in folosirea programului este implicat un arhitect Java. Principalele servicii pe care le oferim sunt:

Echipa noastra utilizeaza o varietate de tehnologii mobile si realizeaza astfel, aplicatii mobile pentru orice platforma. In functie de nevoile tale, programatorii nostri pot lucra cu cod nativ sau cu tehnologii WEB pentru a dezvolta aplicatii hibride.


Analiza si strategie digitala pentru dezvoltarea de aplicatii mobile

Nu ne-ar ajuta cu nimic sa stim ca am creat o aplicatie cu un design minunat si cu o arhitectura a informatiei impresionata, daca nu ar exista rezultate. De aceea, am dedicat un intreg departament activitatilor de analiza, consultanta si strategii digitale.

Analizam toate posibilitatile care te ajuta sa atingi publicul tinta si nu grupurile care nu au niciun interes in serviciile sau produsele tale.
Pentru a avea rezultate eficiente, ne concentram pe:

 • Experienta utilizatorului – implementam de fiecare data solutii unice pentru a genera experiente pozitive;
 • Design grafic – specialistii nostri creaza designul aplicatiei tinand cont atat de identitatea brandului tau cat si de aspectele legate de functionalitate;
 • QA Testing – testam aplicatia mobila si reparam erorile in mod constant astfel incat la final sa oferim o aplicatie mobila de succes;
 • Strategia folosirii instrumentelor e-commerce in functie de particularitatile afacerii tale si rezultatele studiilor de piata;
 • Colectarea datelor despre modul in care utilizatorii interactioneaza cu aplicatia ta, pentru ca tu sa fii permanent informat cu privire la preferintele clientilor tai.

Mai mult, ne placem sa abordam principii anticipative si se te plasam mereu cu un pas inaintea competitorilor. Specialistii nostri in dezvoltarea de aplicati mobile pun mare accent pe:

 1. Publicul tau tinta si nevoile acestuia;
 2. Utilizabilitatea serviciilor tale si ale noastre;
 3. Arhitectura informatiei si a continutului;
 4. Analiza comportamentului utilizatorului;
 5. Metode pentru identificarea solutiilor viitoare.


Design UI/UX

Tinem foarte mult la identitatea unui brand. Daca ai un website si alte mijloace de promovare, vrem sa implementam identitatea brandului tau in aplicatia mobila pe care ti-o doresti. Astfel, clientii te identifica mai usor. Expertii nostri in crearea de aplicatii mobile si site-uri web, ofera:

 • Experiente digitale imersive prin realizarea de aplicatii mobile si site-uri web;
 • Cercetare UX;
 • Design interactiv;
 • Inferfete simple sau complexe;
 • SEO si servicii de promovare pentru aplicatia mobila.

Daca esti la inceput de drum, cream totul de la zero si construim o fundatie stabila pentru businessul tau. Indiferent de situatie:

 • Cercetam alegerile utilizatorilor;
 • Urmarim modul in care utilizatorii ajung de la o functie a aplicatiei la alta;
 • Cream un design cu informatii usor de gasit, sau procese usor de identificat.

Inainte de lansarea aplicatiei, facem numeroase teste prin care inregistram orice moment in care un utilizator nu a putut folosi un serviciu sau achizitiona un produs din cauza unui bug si rezolvam eroarea. Astfel, ne asiguram ca vom lansa o aplicatie mobila fara erori de functionare.

Rezultatele businessului se vad mult mai rapid atunci cand dezvoltatorul de aplicatii mobile pune accent pe:

 • Impresia vizuala a utilizatorului;
 • Crearea interfetelor atragatoare cu o functionare perfecta;
 • Constructia designului urmarind arhitectura informatiei;
 • Felul in care o aplicatie foloseste clientului, indiferent de device-ul acestuia.

Structura vizuala a unei aplicatii, layout-ul si alte elemente incorporate, de la butoane la animatii trebuie sa comunice intre ele cat mai cursiv cu putinta. Pentru a afla date concrete, specialistii nostri in dezvoltarea de aplicatii mobile colaboreaza constant atat cu utilizatori aleatorii, cat si cu proprietarul businessului. Ne intereseaza ca ambele parti sa atinga un nivel echivalent de multumire.


Testare si mentenanta

Proiectul nostru nu se incheie atunci cand aplicatia pe care am creat-o ajunge in Google Play sau App Store. De-aici urmeaza o etapa de mentenanta care implica si destula munca de testare.
Testarea si mentenanta dupa lansare contribuie la:

 • eliminarea oricarui factor care poate determina user-ul sa paraseasca aplicatia;
 • monitorizarea rezultatelor de catre un specialist;
 • implementarea masurilor de extindere a brandului;
 • imaginea unei afaceri respectate.

Trecutul, prezentul si viitorul se monitorizeaza de-acum prin intermediul aplicatiilor mobile. Iata cateva date interesante pentru cei care se indreapta catre dezvoltarea unei aplicatii mobile:

 • Se estimeaza ca in anul 2020 vor fi peste 6 miliarde de utilizatori ai aplicatiilor mobile;
 • 194 de miliarde de aplicatii mobile au fost descarcate de utilizatori doar pe parcursul anului 2018;
 • Conform studiilor de piata inregistrate in 2018, se estimeaza ca o persoana tipica petrece aproximativ 3 ore pe zi folosind telefonul mobil;
 • De asemenea, 80% dintre utilizatori verifica telefoanele mobile cu o ora inainte sa doarma, in timp ce 35% cu aproximativ 5 minute inainte. 

Credem in perfectiune, asa ca dezvoltam si instrumente pentru ca tu sa ai controlul asupra tuturor rezultatelor. Orice idee iti vine, contacteaza-ne si hai sa o punem in practica.