Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

Articolele noastre

Programator Cluj

Programator Cluj

Clujul este unul dintre cele mai important huburi IT din Romania, la inceput de 2022, existand peste 1.400 de jucatori pe piata care lucreaza atat pentru client din Romania, cat si din strainatate. Daca esti in cautarea unui programator in Cluj, gasirea unuia nu este dificila intr-un dintre cele mai dezvoltate judete din tara.

Firma noastra este prezenta pe piata din Romania atat in Bucuresti, cat si in Cluj-Napoca, si iti sta la dispozitie cu servicii moderne de creare de aplicatii mobile si website-uri.

Servicii oferite in Cluj

Atunci cand apelezi la serviciile noastre de dezvoltare de aplicatii mobile sau de creare a unui website, te poti baza pe programatorii nostri din Cluj pentru urmatoarele:

  • crearea unei aplicatii cap-coada;
  • dezvoltarea de software pentru o aplicatie sau website;
  • crearea unui website din faze incipiente pana la finalizare;
  • programare software si hardware.

Munca unui programator in Cluj este destul de complexa, in toate activitatile sale reflectandu-se si preturile care incep in jurul a 700 de euro si pot urca, in functie de timpul necesar si de tipul de aplicatie creata. Acelasi lucru poate fi spus si despre crearea unui website. Mai mult, este bine de avut in vedere ca acestea sunt printre cele mai mici preturi din Europa. Acesta este motviul pentru care multe firme straine aleg sa lucreze cu programatori din Romania.

Back-end developerii se pot ocupa si de fazele de testare in vederea optimizarii interfatelor de utilizator si experienta pentru a calitatea si functinoalitatea site-urilor si aplicatiilor create. Odata lansate, dezvoltatorii vor putea evalua performanta acestora, astfel sa faca corectii acolo unde este nevoie.

Dezvoltarea unei aplicatii cu ajutorul unui programator din Cluj

Cluj-Napoca este unul dintre cele mai dezvoltate orase ale Romaniei, cu un PIB (produs intern brut) per capital de 15.801 euro/locuitor la nivelul lui 2021. Acest lucru se traduce printr-o infrastrctura buna si conditii de trai ridicate, datorita industriei IT, in primul rand. La nivel de infrasctructura, viteza de internet este una foarte buna, ceea ce permite crearea de aplicatii mobile si dezvoltarea de programe fara intreruperi. Ne putem plia pe nevoile fiecarui client are cerinte specifice atunci cand apeleaza la noi pentru crearea de aplicatii pentru Android sau alte sisteme de operare. Cream diferite tipuri de aplicatii mobile personalizate pentru diverse afaceri pentru a va ajuta sa ajungeti la publicul dorit, astfel incat sa le ofere cea mai buna experienta posibila.

Daca esti interesat in dezvoltarea unei aplicatii mobileprogramtorul nostru din Cluj iti sta la dispozitie cu servicii precum:

  1. analiza si realizarea unui plan bine pus la punct de creare a aplicatiei si a etapelor acestuia;
  2. dezvoltarea aplicatiei plecand de la planul creat;
  3. testarea aplicatiei inainte de lansare;
  4. lansarea aplicatiei.

Procesul de crearea a unei aplicatii poate dura destul de mult, chiar si intre 3 si 5 luni, in functie de continut si de complexitatea acesteia. Asadar, daca te intereseaza un astfel de serviciu, iti recomandam sa iei legatura cu noi in timp util.

Te putem ajuta atat cu crearea unei aplicatii mobile pentru Android, cat si pentru iOS, in functie de particularitatile pietei si utilizatorilor pe care ii ai in vedere, prin intermediul developerilor nostri.

Unul dintre proiectele la care poate lucra un frontend developer din Romania este un browser web. Acesta este un software utilizat pentru a prelua, prezenta si traversa informatii pe internet. De obicei, browserele ruleaza pe un computer desktop sau laptop, tableta sau telefon, dar, in ultima vreme, un browser poate fi gasit pe aproape orice, chiar si pe electrocasnice si chiar autovehicule.

Un arhitect Java este un software developer care lucreaza la crearea arhitecturii din spatele unui site sau aplicatii. Java este un limbaj de programare destul de complex si care este folosit pentru a pune bazele unor solutii destinate utilizatorilor de computere, dar si de device-uri mobile, care au devenit din ce in ce mai folosite si in Romania.

Pe poti baza pe un programator in Cluj si pentru crearea de website-uri

Exista mai multe tipuri de programatori, unii specializati in limbaje de programare cu ajutorul carora se pot crea aplicatii, in timp ce altele se folosesc pentru realizarea de website-uri. Programatorii nostri sunt specializati in mai multe astfel de limbaje pentru a acoperi cat mai multe cereri si nevoi ale pietei nationale si internationale.

Durata medie crearii unui website cu ajutorul unui programator in Cluj este de 3 luni, insa poate depasi aceasta perioada, in functie de mai multe aspecte. Unul dintre cele mai importante este daca site-ul este creat pentru o firma existenta, sau pentru o afacere care urmeaza a fi lansata, cum este cazul firmelor de comert online. Acestea se bazeaza pe site-urile care gazduiesc produsele sau serviciile lor.

Daca ai nevoie de ajutor pentru stabilirea detaliilor pentru crearea unei aplicatii mobile sau website, specialistii nostri iti stau la dispozitiei. Nu ezita sa iei legatura cu noi pentru servicii asemanatoare in Bucuresti.

Cluj-Napoca, Silicon Valley-ul Europei

Orasul Cluj-Napoca este de cativa ani unul dintre cele mai bine cotate orase europene in ceea ce priveste numarul de specialisti in domeniul IT din Europa. De aceea a ajuns sa fie numit Silicon Valley-ul Europei.

In 2020, un an dificil din punct de vedere economic, IT-ul a fost industria din spatele economiei tarii. In timp ce unele orase au intampinat dificultati, Cluj-Napoca a beneficiat de o crestere a numarului angajatilor in acest sector cu 1.000 de specialisti. La nivel de tara, veniturile generate de firmele din IT au crescut de la 32,2 miliardele de lei in 2019 la 33,1 miliarde de lei in 2020, o crestere de peste 2,5%.

Un specialist in domeniul IT poate castiga in medie peste 7.700 de lei, unul dintre cele mai mari salarii la nivel de tara in acest sector, conform studiilor

Daca doresti sa afli mai multe despre cum te poate ajuta un programator in Clujpoti lua legatura cu noi pentru informatii detaliate despre serviciile noastre.