Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

Articolele noastre

Java architect in Romania

Java architect in Romania

Java este un limbaj de programare folosit in crearea de aplicatii si software. Acesta poate fi utilizat pentru a dezvolta atat aplicatii pentru device-uri precum telefoanele mobile, precum si pentru tablete, laptopuri si sisteme desktop, iar cei care le utilizeaza se numesc arhitecti sau, mai precis in limba engleza, java architects, programmers, designers sau developers.

Astfel de specialisti lucreaza si in firma noastra si sunt gata sa isi puna toata experienta si cunostintele in folosul clientilor care isi doresc aplicatii moderne si rapide pentru a-si convinge clientii sa le utilizeze produsele.

Mai jos poti descoperi ce face un java architect in Romania si cum te poate ajuta acest limbaj de programare sa ai o aplicatie care va genera profitul dorit.

Platforma Java si utilizarea acesteia

Desi este un limbaj, Java incorporeaza mai multe elemente care il transforma intr-o adevarata platforma folosita pentru a dezvolta solutii complete pentru toti cei care isi doresc aplicatii mobile si nu numai. Astfel, un java architect va folosi platforma pentru a oferi urmatoarele servicii:

 1. de creare de applicatii Android pentru terminale mobile ;
 2. de realizare de software folosite de intreprinderi;
 3. de creare de aplicatii mobile pentru diverse scopuri ;
 4. de colectare si analiza de date;
 5. de programe pentru device-uri de tip hardware ;
 6. de realizare de tehnologii pentru servere.

Asadar, munca unui java designer nu se limiteaza doar la crearea de aplicatii, ci si de programe pe care le poti folosi pentru firma ta, precum soft-uri proprii pe care le poti implementa in diverse departamente.

Firma noastra lucreaza cu java developeri din Bucuresti si Cluj, astfel incat sa poti beneficia de servicii rapide.

Cele mai importante caracteristici ale limbajului Java

Java programmer-ii nostri din Bucuresti se beaza pe acest limbaj din mai multe puncte de vedere. Astfel, acesta este unul dintre cele mai usor de asimilar programe de invatat si de pus in aplicare. Acest lucru va duce la realizarea oricarui tip de aplicatie mobila in cel mai scurt timp.

Java este un limbaj cu ajutorului caruia se poate scrie un cod care poate fi utilizat independent pe aproape orice platforma utilizata pentru a dezvolta aplicatii sau software. In acest fel, un java architect din Romania se poate desfasura din orice loc din tara si din afara acesteia.

Ca platforma, Java este independenta, iar unele programe dezvoltate un anumit computer poate fi derulat mai departe pe altul, asadar, aceasta este una dintre cele mai flexibile solutii utilizate specialistii nostri in dezvoltare de aplicatii mobile.

Java a fost creata cu scopul de a realiza aplicatii bazate pe obiecte si are la baza caracterul distributiv al Internetului.

Asadar, o aplicatie realizata pe aceasta platforma are mai multe avantaje.

Daca doresti sa apelezi la serviciile noastre pentru crearea unei aplicatii sau a unui soft, java developerul nostru din Cluj te poate ajuta.

Pasi in lucrul cu platforma Java

Unui java architect ii este destul de usor sa lucreze cu aceasta platforma direct de acasa sau de la sediul firmei noastre, deoarece crearea unei aplicatii sau a unui soft cu ajutorul sau implica doar cativa pasi. Mai precis:

 1. acesta va introduce codul sursa in platforma Java;
 2. aceasta va converti codul sursa in coduri de tip byte;
 3. codurile byte va fi introdus apoi programul de tip virtual machine;
 4. ultimul pas prespune transpunerea softului sau a aplicatiei in sistemul de operare.

Ceea ce trebuie avut in vedere este ca un java programmer din Bucuresti poate realiza aplicatii mobile pentru Android cu ajutorul acestei platforme.

Cum te poate ajuta un java architect roman

Un java designer iti poate fi de ajutor atunci cand doresti sa beneficiezi de o aplicatie pentru mobil sau de tip desktop in cel mai scurt timp. Specialistii nostri din Bucuresti si Cluj iti stau la dispozitie cu servicii dedicate de realizare de aplicatii pentru magazine online si nu numai, astfel incat sa incepi sa te bucuri de rezultatele afacerii tale rapid.

Daca esti in cautarea unui serviciu care presupune crearea de software sau aplicatii, un specialist in java architecture din Romania este ceea ce ai nevoie.

Date interesante despre Java

Java este unul dintre cele mai utilizate limbaje de programare din Romania. Conform istoriei sale:

 • limbajul a aparut prima data in 1991 ca un limbaj dedicat televiziunii interactive;
 • abia in 1995 Java a fost lansat ca limbaj de programare de tip platforma;
 • la nivelul lui 2019 erau peste 9 milioane de developeri specializati in acest limbaj la nivel global.

Daca doresti sa intri in legatura un un java architect din Romania, nu ezita sa ne contactezi pentru a discuta cu unul din specialistii nostri din Bucuresti sau Cluj.