Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

Articolele noastre

Programator software in Romania

Programator software in Romania

Programarea software in Romania este una dintre cele mai apreciate ramuri ale industrei IT. Specialistii  din Bucuresti si Cluj sunt cautati pentru serviciile de calitate pe care le ofera, iar echipa noastra de programatori nu face exceptie.

Daca esti in cautarea unui programator software in Romania, te poti baza pe noi si pe serviciile noastre. Iti stam la dispozitie cu solutii inovatoare in ceea priveste dezvoltarea de aplicatii mobile si nu numai. Afla de mai jos cum te putem ajuta.

Care sunt seriviciile oferite de programatorii nostri software din Romania

Cu o experienta de ani de zile si un portofoliu mare de proiecte duse la bun sfarsit, progamatorul nostru software din Bucuresti iti sta la dispozitie cu urmatoarele servicii:

 • creare si dezvoltarea de programe care sa ruleze pe aplicatii pentru iOS si Android. Crearea unei aplicatii Android de catre specialistii nostri se bazeaza pe mai multe aspecte. Printre acestea, unul dintre cele mai importante aspecte sunt clientii pe care aceasta o vizeaza, deoarece functiile acesteia pot fi personalizate plecand de la mai multi parametri. Puteti lua legatura cu noi pentru a identifica nevoile firmei pentru care se va realiza aplicatia.
 • creare de software care sa ruleze pe aplicatii de top desktop cerute in special de firme;
 • dezvoltarea de software pentru diverse website-uri. Odata cu cresterea numarului de persoane care folosesc dispozitive mobile pentru a se conecta la internet, a devenit esential ca site-urile web sa fie mobile-friendly. Ca atare, orice frontend developer din Romania poate crea acum modele responsive sau modele mobile pentru site-uri. Designul responsive schimba aspectul unui site web in functie de dispozitiv si dimensiunea ecranului.
 • creare de softuri proprii pentru firme.

Cand te gandesti la programare software in Romania, poti avea in vedere ca IT-istii din Bucuresti si Cluj-Napoca sunt printre cei mai apreciati din intreaga Europa.

Ce face un programator software?

Termenul programator software in Romania si nu numai cuprinde o arie destul de vasta de specialisti, cu toate ca unul singur poate oferi mai multe tipuri de servicii. Cu toate acestea, atunci cand doresti sa apelezi la solutii oferite de experti sa ii alegi pe care sunt specializati in ramura care te intereseaza.

Astfel, exista:

 • software developeri;
 • ingineri software;
 • analisti de baze de date;
 • web developeri;
 • hardware developer.

Programatorul are ca principala sarcina scrierea de cod cu ajutorul careia va functiona softul cu care este integrat. Java este unul dintre cele mai populare limbaje de programare. Chiar si arhitectii nostril Java romani il folosesc, facand parte din echipe care pot lucra la diverse proiecte mai simple sau mai complexe. Daca aveti nevoie de servicii pentru crearea unui site sau a unei aplicatii mobile sau de desktop, contactati-ne pentru o oferta de pret.

La firma noastra poti lucra cu un programator software din Bucuresti sau Cluj, in functie de nevoi, dar si de proximitate.

Daca doresti sa apelezi la serviciile noastre pentru crearea unei aplicatii mobile, avem solutiile potrivite pentru tine. Tot ce ai de facut este sa ne prezinti ideile tale la care vom lucra pentru a le transforma in realitate.

Ce poate face un programator software din Cluj?

Programarea software, indiferent ca este vorba despre Cluj sau alt oras, presupune de obicei:

 • scrierea spcificatiilor de functionare pentru o aplicatie sau website;
 • construirea si testarea unor prototipuri;
 • proiectatea, analiza si testarea performantelor aplicatiilor, website-urilor, dar si a echipamentelor;
 • monitorizarea proceselor de conformitate si respectarea standardelor industriei.

Nu in ultimul rand, un programator software din Cluj sau Bucuresti poate face si recomandari pentru optimizarea unei aplicatii sau a unui site. Cu alte cuvinte, dezvoltatorii nostri nu vor prelua doar proiecte noi care trebuie incepute si implementate de la zero, ci le poate optimiza pe cele existente pentru performante sporite.

Rolurile dezvoltatorilor de soft sunt impartite in mai multe specializari. Astfel, si in Romania, un back-end developer este implicat in constructia structurii unui site sau a unei aplicatii mobile. Dezvoltatorii backend ar trebui sa fie familiarizati cu o varietate de instrumente si limbaje de programare pentru a-si desfasura activitatea cat mai bine.

Cum alegi un programator software in Romania?

Experienta si portofoliul sunt cele mai puternice ,,arme’’ cand vine vorba despre alegerea unui specialist in orice domeniu, insa programara software in Romania este una dintre cele mai renumite sectoare, asadar, vei avea de unde alege.

Cu toate ca numarul IT-istilor este destul de mare, conform stirilor, piata este inca in deficit, astfel ca:

 • in luna iunie 2022 activau circa 135. 000 de specialisti in IT;
 • cu toate acestea, deficitul de forta de munca din acest sector ramane de 15.000 – 20.000 de angajati pe an;
 • universitatile nu reusesc sa suplineasca acest deficit, livrand intre 7.000 si 8.000 de IT-isti in fiecare an.

Daca ai nevoie de servicii de programare software in Romania – Bucuresti sau Clujcontacteaza-ne!