Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

Articolele noastre

Wireframe design in Romania

Wireframe design in Romania

Crearea unui website sau a unei aplicatii presupune mai multe etape. Odata stabilite tipul de site sau aplicatie si functiile acestora, se poate realiza un mockup sau macheta cu ajutorul careia beneficiarii sa vada cum vor arata solutiile lor web. In acest fel, atunci cand se trece la executia propriu-zisa a lor tot procesul sa decurga cat mai fluid si fara nevoia unor interventii majore.

In acest scop pot fi folosite tool-uri pentru realizarea de wireframe designDezvoltatorii nostri sunt la dispozitia clientilor din intreaga tara, astfel ca putem oferi solutii de creare de aplicatii si website-uri in Bucuresti si Cluj.

Mai jos, poti citi despre ce inseamna wireframe design in Romania si cum te putem ajuta sa lansezi o aplicatie sau un site cat mai curand posibil.

Ce inseamna wireframe design?

In romana, corespondentul wireframe design este cadru schelet, astfel ca acesta este folosit in realizarea arhitecturii unui website sau a unei aplicatii, cu scopul de a crea o solutie care sa raspunda tuturor obiectivelor celui care il solicita.

Ca si in alte tari, wireframe design in Romania este menit sa raspunda utilizatorilor in cel mai simplu mod posibil, astfel ca interfata creata are in centru experienta cat mai placuta si utila a utilizatorului final, asa-numitul UX (user experience).

Specialistii nostri pot oferi solutii personalizate de tip wireframe design in Bucuresti pentru clientii din zona de sud si sud-est a tarii si nu numai.

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu servicii de creare de aplicatii Android.Acestea vor fi adaptate cerintelor dumneavoastra, astfel incat sa bucurati de functionalitate sporita indiferent de tipul de device pe care vor fi folosite. Luati legatura cu noi pentru informatii despre felul in care va putem ajuta.

Continutul unui modul wireframe design

Ca si in cazul crearii unei arhitecturi a unui site sau aplicatii, si scheletul acestora trebuie sa aiba un continut pe baza caruia sa se realizeze aplicatia sau website-ul solicitat de beneficiar.
Un modul wireframe design va contine, de obicei, urmatoarele:

  1. numarul de pagini in cazul website-urilor, precum si felul in care va arata aplicatia;
  2. conexiunile dintre pagini de pe site si a elementelor de navigatie pentru aplicatie;
  3. aranjamentul continutului si cum va putea fi accesat;
  4. functiile care vor fi incluse in aplicatie sau website.

Daca esti interesat in crearea unei aplicatii, programatorii nostri te pot ajuta cu solutii de ultima generatie. Mai intai, specialistii nostri vor crea un schelet al aplicatiei urmat de faza executiei dupa stabilirea tuturor detaliilor. Va stam la dispozitie cu servicii de tip wireframe design si in Cluj.

Dezvoltatorii nostri au experienta in crearea de aplicatii Android, punandu-va la dispozitie mai multe servicii, inclusiv cele de design, care conteaza foarte mult pentru experienta utilizatorilor. Designul trebuie sa fie ,,curat’’ si intuitiv, astfel incat clientii sa gaseasca usor si rapid ce cauta. Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii despre cum va putem ajuta.

Va stam la dispozitie si cu alte servicii, printre cele oferite de un Java architect. Acesta se ocupa de scrierea codului JAVA, care apoi este transformat in imagine pe care computerul il poate intelege.  Asadar, desi pare foarte simplu, acesta prespune folosirea sa de catre un specialist in domeniu.

Tipuri de arhitecturi pentru wireframe design

Pe piata, exista firme specializate care ofera mockups sau sabloane pentru wireframe design. Pentru ca scheletul este cel care ajunge primul la clientul final care hotaraste daca este multumit de solutia propusa sau doreste o imbunatatire a acesteia, este bine de stiut ca modulele sunt impartite in:

  • sabloane de tip UI (user interface) pentru ca utilizatorii finali sa poata folosi cu usurinta aplicatia;
  • sabloane de tip UX pentru ca utilizatorii sa revina pe platforma creata;
  • sabolane de tip mobile wireframe pentru utilizatorii care folosesc o aplicatie sau intra pe un website de pe dispozitive mobile.

Daca doresti sa afli mai multe despre ce inseama wireframe design in Romania, mai ales ca piata interna are caracteristicile sale, dezvoltatorii nostri iti stau la dispozitie cu solutii pe care acestia le-au creat deja.

Servicii de wireframe design in Bucuresti

Bucurestiul este unul dintre cele mai mari centre de servicii IT din Romania, multe firme avandu-si sediul aici. Specialistii nostri din capitala sunt si ei la dispozitia celor care isi doresc website-uri sau aplicatii pentru firmele sau magazinele online cu ajutorul carora sa isi retina clientii existenti, precum si sa atraga altii noi. Acesta este si scopul realizarii unui wireframe design – sa imbine toate elementele care sa atraga utilizatorii sa intre si sa revina cat mai des pe site sau in aplicatie.

Daca esti in cautarea unei firme care sa ofere solutii de wireframe design in Bucuresti, specialistii nostri iti stau la dispozitie.

Daca doriti sa creati o aplicatie noua, nu ezitati sa apelati la solutiile noastre. Cu ajutorul back-end si front-end developerilor nostri romani veti beneficia de solutii simple, dar eficiente cu ajtuorul carora sa va duceti afacerea pe cele mai inalte culmi. Contactati-ne pentru informatii despre toate serviciile disponibile.

Solutii de wireframe design in Cluj

Serviciile noastre de wireframe design sunt disponibile si in Cluj-Napoca, oras cunoscut ca Silicon Valley-ul Europei. Dezvoltatorii nostri de aici sunt pregatiti sa iti ofere experiente la cele mai inalte standarde indiferent ca doresti un site sau o aplicatie mobila.

Conform Asociatiei patronale a industriei de software si servicii:

  • in 2020, industria IT a inregistrat o crestere de 33,1 miliarde lei, cu peste 2,5% mai mult comparativ cu 2019;
  • in Cluj, a crescut si numarul angajatilor in acest sector cu 1000 de specialisti;
  • tot in Cluj, in 2021 numarul de angajati a crescut cu 3,5% fata de 2020.

Daca esti in cautarea unor solutii de wireframe design in Romania, specialistii nostri din Bucuresti si Cluj te pot ajuta, asadar , nu ezita sa ne contactezi.