Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

Articolele noastre

Servicii profesionale de webdesign

Servicii profesionale de webdesign

Primul lucru care iti atrage atentia atunci cand folosesti o aplicatie web este designul, cum se incarca si cat de usor poate fi utilizata. De aceea, atunci cand ai nevoie de un site de prezentare, un magazin online sau de un blog, trebuie sa te concentrezi pe obtinerea unui design atractiv si unic. 

Compania noastra de creare aplicatii mobile se ocupa cu realizarea de aplicatii pentru smartphone si tableta, dar ofera si servicii profesionale de webdesign. Daca si pe tine te intereseaza digitalizarea afacerii tale, vezi in continuare ce fel de servicii oferim si care sunt etapele dezvoltarii unui  proiect de webdesign profesionist.

Servicii de webdesign acoperite de compania noastra specializata in crearea de aplicatii mobile

Pentru o astfel de munca, este important sa pornesti la drum cu o echipa experimentata de web designeri si dezvoltatori. Reusind sa adunam in aceeasi echipa oameni de valoare ce pun interesul clientului pe primul loc, putem oferi servicii de webdesigndezvoltare de aplicatii web si de aplicatii mobile la un nivel foarte inalt. Serviciile de webdesign pe care le oferim includ urmatoarele:

Site-uri de prezentareRealizare de site-uri de prezentare administrabile;Design adaptat/responsive pentru desktop, tableta si smartphone;Optimizare pentru motoare de cautare si medii sociale;Pagini de contact, pagina despre afacerea ta, s.a;
Magazine online/site-uri eCommerceCreare de site-uri eCommerce administrabile atat in ceea ce priveste continutul paginilor, cat si administrarea produselor, stocurilor, preturilor si promotiilor;Servicii de gazduire online la preturi accesibile;Optimizare atat din punct de vedere al timpului de incarcare, cat si pentru promovarea online;Servicii de mentenanta;
Siteuri de tip blogBlog administrabil, ce ofera o interfata simpla si prietenoasa cu utilizatorul;Servicii de promovare SEO, SEM si SMM pentru afacerea ta in mediul online;Gazduire online.

Cel mai rapid si mai popular limbaj back-end este Python. Acesta este simplu de utilizat. Python este in prezent studiat de multi programatori incepatori pentru a face fata dezvoltarii de software. Cu toate acestea, dezvoltatorii nostri back-end au experienta atat in utilizarea acestui program, dar si al altora.

Persoana care creeaza butoanele, linkurile, animatiile si alte lucruri pe care le vedeti pe un site web este cunoscuta ca front-end developer. Viziunea si conceptul de design al clientului trebuie traduse in cod de catre acest dezvoltator care asigura ca exista atat armonie, cat si logica in utilizare.

In echipa noastra activeaza si un Java architect. Java este privit ca un limbaj stabil si multi-operational, deoarece ofera un mecanism pentru ca mai multe computere sa poata partaja date si programe, permitand sistemului sa functioneze mai rapid si mai eficient.

Cum ar trebui sa fie un design de calitate?

Atat tehnicile de dezvoltare a aplicatiilor web, cat si cele de creare a aplicatiilor mobile trebuie sa respecte anumite reguli pentru a fi de succes:

 • Trebuie sa puna in prim plan nevoile utilizatorului si sa poata oferi solutia pe care acesta o cauta, in domeniul in care activeaza;
 • Un web design de calitate este simplu si frumos, fara a crea o aglomerare de elemente;
 • Navigarea in cadrul site-ului trebuie sa fie intuitiva;
 • Consistenta este un element indispensabil. Indiferent daca este vorba de o aplicatie web sau o aplicatie pentru Android, designul trebuie sa fie consecvent. Indiferent de pagina pe care navigheaza utilizatorul, grafica nu trebuie sa varieze foarte mult;
 • Culorile, textul si dimensiunea textului trebuie sa permita vizitatorilor sa vizualizeze continutul cu lejeritate fara sa intalneasca un contrast prea puternic sau o paleta de culori prea stridente;
 • Un web design este adaptat pentru toate browser-ele de actualitate si ruleaza fara erori.

Crearea unei aplicatii Android este unul dintre cele mai solicitate servicii. Acest tip de aplicatie este mai usor de realizat din punct de vedere al complexitatii, insa este sim ai raspandit printre utilizatori. Asadar, daca te intereseaza o astfel de solutie, poti lua legatura cu noi pentru detalii.

Etape in dezvoltarea unui webdesign de calitate

Pentru a realiza un website care are design de calitate sunt necesare mai multe etape si implica colaborarea eficienta a mai multor specialisti in tehnologia informatiei, programare si marketing digital. Crearea web design-ului se desfasoara astfel:

 1. In primul rand, consultantii discuta cu clientul despre ce anume isi doreste acesta de la proiect. In functie de complexitate, se aproximeaza un timp de proiectare, implementare si livrare;
 2. Se realizeaza designul grafic al aplicatiei web;
 3. Folosind limbaje de programare actuale, programatorii dezvolta site-ul propriu-zis;
 4. Urmatoarea etapa implica un proces de testare si finalizare al proiectului, inainte de lansare;
 5. Dupa lansarea site-ului in mediul online, se optimizeaza pentru motoarele de cautare (Google, Bing, etc.) si se promoveaza in mediile sociale folosind instrumente inteligente.

Specialistii nostri in dezvoltarea de aplicatii mobile au o vasta experienta si in realizarea de site-uri web, avand la activ numeroase proiecte de succes si clienti multumiti. Daca aveti nevoie si de servicii de creare a unui site, avem o echipa specializata, cu experienta in domeniu.

Web designul si felul cum afecteaza traficul de pe site

Cand vine vorba de webdesignstudiile demonstreaza ca acesta face diferenta dintre site-urile populare si cele mai putin cunoscute. Acesta poate determina vizitatori sa paraseasca site-ul sau sa se transforme in clienti fideli. Astfel:

 • 40% dintre utilizatori parasesc o aplicatie daca timpul de incarcare a acesteia este mai mare de 3 secunde;
 • 64% dintre clientii care au o neplacere legata de un site, prefera sa realizeze cumparaturi de pe alte site-uri;
 • 88% dintre utilizatorii care au avut o experienta negativa pe un site afirma ca e putin probabil sa revina pe site-ul respectiv.

Luand in calcul aceste date, putem sublinia importanta de a avea un site modern si atractiv, apeland la o firma experimentata in crearea de aplicatii web si aplicatii mobile. Folosind pagina de contact, programeaza o intalnire cu consultantii nostri pentru a te convinge.