Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

Articolele noastre

Dezvoltare software in Cluj

Dezvoltare software in Cluj

Dezvoltarea software este un proces destul de complex, personalizat pe nevoile clientilor care cer programul respectiv. De cele mai multe ori, firmele sunt cele care solicita astfel de solutii in momentul in care au nevoie fie de o aplicatie, fie de un sistem de tip ERP (Enterprise Resource Planning).

Daca ai o firma si ai nevoie de o asemenea solutie, iti stam la dispozitie cu servicii dedicate de dezvoltare software in Cluj. Specialistii nostri de aici se vor ocupa de procesul de creare a unei aplicatii sau a oricarui alt tip de sistem care sa iti ajute compania.

Etapele dezvoltarii software

Specialistii nostri in dezvoltare software din Cluj urmeaza aceeasi pasi in crearea de diverse aplicatii si ecosisteme care sa ajute firmele sa lucreze in conditii optime. Astfel, acestia se vor concentra pe:

  1. adunarea datelor conform cerintelor clientului si planificarea etapelor de dezvoltare software;
  2. conceperea, proiectarea si realizarea softului care va fi implementat;
  3. programarea si documentarea softului dupa crearea acestuia;
  4. testarea si lansarea softului, precum si asigurarea intretinerii acestuia.

Procesul de creare a unei aplicatii sau a unui sistem ERP este complexa datorita faptului ca necesita atentie pentru fiecare detaliu, precum si formarea unei echipe formate din mai multi specialisti. De aceea, dezvoltatorii nostri pot lucra chiar si cateva luni pentru a obtine un produs care sa functioneze corect.

Echipa noastra este alcatuita din specialisti in mai multe domenii, printre care si front-end si back-end developeri care iti stau la dispozitie cu solutii personalizate. Mai mult, acestia ofera servicii de dezvoltare software in Cluj, precum si in Bucuresti.

Planificarea crearii unui software

Una dintre cele mai importante etape in dezvoltarea unui program sau a unei aplicatii este planificarea. Aceasta poate implica chiar si 2 sau 3 departamente din cadrul companiei pentru care se dezvolta softul. De asemenea, pot fi necesare informatii si studii de piata despre sectorul vizat sau despre competitie.

De aceea, daca planuiesti sa apelezi la echipa noastra de dezvoltare software in Cluj, vei beneficia de intreg suportul nostru pentru a avea o aplicatie unica, in cazul in care te adresezi clientilor tai. De asemenea, daca esti in cautarea unei solutii cu ajutorul careia sa automatizezi o parte din procesele societatii, un sistem ERP poate fi alegerea potrivita.

Te invitam sa stai de vorba cu specialistii nostri, sa le prezinti planurile si nevoile tale pentru a beneficia de consultanta personalizata.

Iti stam la dispozitie si cu servcii de dezvoltare de aplicatii mobile in cazul in care ai o firma de e-commerce.

Cat timp dureaza dezvoltarea unui soft?

Aceasta este una dintre cele mai des intalnite intrebari in acest sector. Raspunsul este ca depinde de mai multi factori, printre care complexitatea softului conteaza cel mai mult. Astfel, durata minima de dezvoltare poate fi 3 luni, in timp ce cea maxima poate depasi 6 luni. Acestora li se adauga si etapa de proiectare care poate dura pana la 4 saptamani, precum si cea de testare care poate dura intre 3 si 6 saptamani. La sfarstiul tuturor acestor cicluri, insa, specialistii nostri in dezvoltare software in Cluj iti vor preda un program functional.

Industria IT din Romania

Judetul Cluj este fruntas in ceea ce priveste firmele si specialistii din domeniul IT. Conform unui studiu recent efectuat la nivel de tara:

  • in ultimii 5 ani, acest sector a crescut cu peste 15% in fiecare an;
  • numarul de salariati din domeniu creste si el cu peste 9.000 pe an, in timp ce numarul de locuri de munca creste in medie cu 21% pe an;
  • pana in 2025, IT-ul este asteptat sa reprezinte 9 – 10% din PIB-ul Romaniei.

Daca esti interesat de serviciile noastre de dezvoltare software in Cluj, contacteaza-ne!