Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

Articolele noastre

Programator Bucuresti

Programator Bucuresti

Atunci cand te gandesti la crearea unei aplicatii sau a unui website, cuvantul ,,programator’’ este printre primele la care te vei gandi. Intr-adevar, pentru a beneficia de o aplicatie sau un website care sa functioneze impecabil este nevoie de un programator care sa fie specializat in mai multe zone ale programarii sau o echipa formata din mai multi specialisti.

Daca ai nevoie de un programator in Bucuresti, esti unde trebuie. Inginerii nostri software iti stau la dispozitie daca doresti o aplicatie pentru mobil sau desktop, precum si un website care sa te ajute sa iti promovezi afacerea.

Ce face un programator din Bucuresti?

In primul rand, chiar daca este in Bucuresti, un programator poate lucra remote pentru oricine din orice oras al tarii sau chiar din strainatate. In al doilea rand, va crea aplicatia sau site-ul de care ai nevoie exact dupa indicatiile tale.

Printre principalele activitati ale unui programator se numara:

 • software development sau dezvoltarea de programe care ruleaza pe website-uri sau aplicatii;
 • crearea de baze date pentru aplicatii si website-uri;
 • web development si hardware development care presupun crearea de programe web, respective echipamente care pot fi programate;
 • scrierea de diverse coduri folosite in aplicatii, jocuri, precum si programe specializate cum sunt cele de contabilitate. Unul dintre limbajele folosite de front-end developerii nostri din Romania este HTML. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute si utilizate, fiind folosit pentru realizarea de site-uri web si aplicatii mai simple sau mai complexe. Apelati la specialistii nostri pentru solutii de dezvoltare moderne si orientate catre utilizatorul final: clientul.

Asadar, rolul unui programator este destul de complex, iar agentia noastra lucreaza cu specialisti din mai multe domenii, astfel incat sa beneficiezi de servicii rapide si de calitate. Printre colegii nostri se regaseste atat un programator in Bucuresti, un web developer si un web designer, precum si un Java architect si un software si Java architect.

Principalul rol al unui Java architect este dezvoltarea arhitecturii software si integrarea acesteia in aplicatiile bazate pe Java. Responsabilitatile unui arhitect Java pot include identificarea problemelor de afaceri si proiectarea solutiilor, precum si evaluarea sistemelor de arhitectura existente in vederea optimizarii acestora.

De ce am ales sa formam o astfel de echipa? Deoarece fiecare specialist se poate ocupa de anumite functii pe care le doresti in aplicatia sau website-ul tau astfel incat timpul de lucru sa fie cat mai mic. Prin comparatie, un singur programator ar trebui sa se ocupe de mai multe procese, asadar, sa petreaca mai mult timp in realizarea aplicatiei sau site-ului dorit.

Indiferent de tipul de aplicatie mobila dorit, poti lua legatura cu noi pentru detalii legate de toate serviciile noastre din Bucuresti.

Daca aveti in vedere crearea unei aplicatii Android, nu ezitati sa ne contactati. Pentru a utiliza acest serviciu, trebuie doar sa luati legatura cu noi pentru identificarea nevoilor firmei si va propune cea mai buna solutie. Toate serviciile noastre sunt personalizate, astfel incat clientii sa observe diferentele in experienta de utilizare.

Tipuri de programatori

Numarul programatorilor este in crestere in Romania, multe persoane aleagand sa se reorienteze in cariera, de aceea exista si mai multe categorii de programatori, fiecare specializat pe o anumita ramura tehnologica. Astfel, exista:

 • programatori de echipamente hardware, precum computerele;
 • web developeri;
 • software developeri;
 • database developeri;
 • front si backend developeri. Un frontend developer proiecteaza si dezvolta site-uri web si aplicatii care utilizeaza tehnologii web (de exemplu, HTML, CSS, Dom si JavaScript) si care ruleaza pe Platforma Open Web sau actioneaza ca o intrare de compilare pentru medii de platforme non-web.

Fiecare dintre acestia foloseste anumite limbaje de programare, insa exista si developeri care cunosc mai multe limbaje. Asadar, daca esti in cautarea unui programator in Bucuresti, tot ce ai de facut este sa ne dai cateva informatii despre ce tip de aplicatie sau website doresti pentru a-ti propune unul dintre colegii nostri sau a forma o echipa care sa lucreze pentru a-ti oferi un serviciu la cele mai inalte standarde.

Skill-urile unui programator

Un programator in Bucuresti trebuie sa aiba mai multe skill-uri, mai ales ca tehnologia a avansat foarte mult, asa ca un specialist trebuie sa isi dezvolte atat abilitati soft cat si hard pentru a se ridica la nivelul cerut de clienti.

Pentru a-l ajuta pe programatorul nostru, am ales sa cream o echipa care sa lucreze impreuna, astfel incat fiecare sa aiba rolul sau, iar calitatea serviciilor noastre sa fie una pe masura. De asemenea, crearea pe etape a unei aplicatii sau a unui website va reduce si costurile aferente acesteia, avand in vedere timpul redus de executie.

Daca te-ai hotarat sa lansezi o afacere online, de exemplu, si te-ai gandit la dezvoltarea unei aplicatii mobile, te putem ajuta cu servicii rapide cu ajutorul specialistilor nostri.

Numarul programatorilor din Romania a crescut in ultimii ani

Bine remunerat, sectorul IT din Romania are printre cei mai buni specialisti din Europa de Est, iar datele adunate de Ziarul Financiar arata ca in ultimii 12 ani, numarul programatorilor a crescut cu 70% fata de 2008.

Mai mult:

 1. Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca au cel mai mare numar de specialisti IT, 168.000;
 2. in Iasi si Cluj-Napoca, numarul acestora a crescut de 4 ori in ultimii 12 ani;
 3. cu toate acestea, Bucurestiul concentreaza cea mai mare pondere de programatori, 48% din total.

Daca doresti sa ai aplicatie mobila pentru site-ul sau afacerea ta online, un programator in Bucuresti te poate ajuta sa iti concretizezi planurile. Echipa noastra multi-disciplinara iti sta la dispozitie cu servicii de dezvoltare de aplicatii si website-uri, asadar, nu ezita sa ne contactezi cat mai repede.