Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

Articolele noastre

Firma de programare in Romania

Firma de programare in Romania

Numarul companiilor care apeleaza la solutii digitale pentru a-si promova sau pentru a implementa sisteme de operare noi si moderne este in continua crestere in Romania. Tehnologia permite folosirea celor mai noi softuri care sa simplifice munca angajatilor, precum si sa imbunatateasca semnificativ experienta clientilor cu firmele. Pentru a beneficia de solutii inovatoare, cel mai simplu este sa apelezi la o firma de programare in Romania care sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivele.

Cum te poate ajuta o firma de dezvoltare software in Romania? Afla din acest articol. De asemenea, tot de aici poti descoperi si serviciile puse la dipsozitie de progamatorii nostri.

Servicii oferite de o firma de programare in Romania

Colaborarea cu o firma de dezvoltare software in Romania inseamna obtinerea unuia sau mai multor servicii, in functie de nevoile tale. Pentru ca astfel de firme sunt formate din echipe multidisciplinare, poti apela la ele pentru urmatoarele:

  • servicii de dezvoltare de aplicatii mobile si pentru desktop;
  • solutii de creare de website-uri de diverse tipuri;
  • servicii de creare de softuri pentru diverse activitati pentru firme;
  • solutii de realizare de sisteme ERP (Enterprise Planning Resources).
 Informatii importante  
Servicii de dezvoltare aplicatii (DA/NU)   Da, specialistii nostri ofera servicii de creare de aplicatii.

 Tipuri de aplicatii

 – mobile,

– pentru desktop,

– native,

– hibride

 Servicii de creare de website-uri (DA/NU)

 Da

 Solutii de dezvoltare software (DA/NU)  Da, avem in echipa front end si back end developeri romani.
 Servicii de creare ERP (DA/NU)

Da, pentru firme putem crea sisteme de tip Enterprise Resource Planning. 

 Servicii de creare de aplicatii pentru Android (DA/NU)

Da, putem crea aplicatii mobile dedicate sistemului de operare Android. 

 Solutii de dezvoltare aplicatii iOS/Mac OS

 Da

 Servicii de dezvoltare aplicatii pentru Windows OS

 Da, oferim servicii de dezvoltare pentru sistemul de operare Windows.

 Tipuri de website-uri

– e-commerce,

– corporate,

– blog,

– site-uri de prezentare etc. 

 Disponibilitate de servicii de web design/web development (DA/NU) Da, cele doua fac parte din portofoliul nostru de servicii. 
 Servicii de actualizare/ imbunatatire pentru site-uri (DA/NU)

Da, firma noastra de programare poate transforma un website vechi intr-unul optimizat din toate punctele de vedere. 

 Servicii de graphic design (DA/NU)

Da, oferim si servicii de design grafic. 

 Servicii de asigurare de mentenanta pentru produsele create (DA/NU)

 Da, mentenanta site-urilor si aplicatiilor create este asigurata de firma noastra de programare.

 Solutii de consultanta (DA/NU)

Da, oferim consultanta pentru alegerea celei mai bune variante pentru serviciul oferit. 

 Orase in care sunt oferite serviciile  Specialistii nostri se afla in Bucuresti si Cluj-Napoca insa pot lucra cu clienti din toate zonele tarii.

Toate aceste servicii de dezvolta mai departe in cateva subcategorii, astfel ca o firma de programare poate avea mai multi specialisti in diverse limbaje de programare. De asemenea, de cele mai multe ori, acestia lucreaza in echipe formate din programatori, web designeri si developeri pentru a oferi solutii complete, printre care cele de frontend development.

Deoarece un frontend developer in Romania foloseste o combinatie de design si dezvoltare web in munca sa, instrumentele utilizate acopera aceste domenii de interes. Inainte ca un dezvoltator frontend sa inceapa sa scrie un cod va folosi instrumente de design grafic pentru a crea un prototip al site-ului, ceea ce ii permite sa testeze si sa experimenteze cu interfata de utilizator inainte a incepe dezvoltarea propriu-zisa.

Daca te intereseaza dezvoltarea unei aplicatii mobile, de exemplu, te poti baza pe echipa noastra de la firma de dezvoltare software din Bucuresti. Iti punem la dispozitie aceleasi servicii si in Cluj-Napoca.

Arhitectii nostri Java din Romania va stau la dispozitie cu servicii bazate pe acest limbaj de programare. Lucram cu echipe mixte pentru a gasi cele mai bune solutii folosind cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura ca aplicatia sau site-ul pe care il doriti se materializeaza, aducandu-va una dintre cele mai importante resurse: clientii.

Va stam la dispozitie si cu servicii de creare de aplicatii Android. Acestea indeplinesc mai multe functii, printre care cele de a se adresa direct clientilor, precum si de masurare a rezultatelor obtinute in urma vanzarilor. Pentru solutii personalizate, nu ezitati sa luati legatura cu noi pentru a va creste afacerea cat mai repede.

Te ajutam sa ai propria aplicatie pentru firma ta

Ai un magazin online sau urmeaza sa deschizi unul si doresti o aplicatie pentru el? Cea mai simpla si la indemana solutie este sa apelezi direct la o firma de programare in Romania. Aceasta nu doar ca va fi mult mai rapida in comparatie cu obtinerea acelorasi servicii in alta tara, dar se va putea plia de la inceput pe nevoile pietei interne.

Pasii urmariti la crearea unei aplicatii mobile sau pentru desktop incep cu o documentare riguroasa despre tipul de clienti, competitie si caracterisiticile pietei pe care urmeaza sa fie lansat magazinul. Apoi se incepe partea de dezvoltare si desgin a acesteia. Este bine sa stii ca poti alege intre dezvoltarea unei aplicatii pentru un sistem de operare anume (Android OS si iOS fiind cele mai cautate), dar si hibrida, astfel incat sa poata fi accesata de pe orice device.

Servicii de creare de website-uri oferite de firma de programare in Romania

Website-urile raman una dintre formele de interactiune preferate de romani cand vine vorba atat despre cumparaturile online, cat si despre cautarea de informatii despre o companie anume. Mai mult, 75% dintre cei care cauta date despre o societate ofera o credibilitate mai mare celor care au site-uri de prezentare.

Asadar, daca nu ai inca un site, nu ezita sa apelezi la firma noastra de dezvoltare software in Bucuresti pentru crearea unui site cu ajutorul caruia sa devii mai vizibil pe motoarele de cautare.

De ce sa lucrezi cu o firma de programare in Romania?

Serviciile integrate, suportul oferit dupa realizarea site-ului sau aplicatiei dorite, mentenanta, precum si rapiditatea in oferiea solutiei agreate sunt doar cateva dintre motivele pentru a alege sa lucrezi cu o firma de programare. Dezvoltatorii back-end din Romania sunt printre cei mai cautati din Europa. Acestia au skill-uri si abilitati menite sa ofere cele mai bune experiente utilizatorilor de website-uri si aplicatii pe care le creaza. Daca doriti o echipa competenta pentru serviciile de care aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati pentru a afla cum va putem ajuta.

Conform statisticilor puse la dispozitie de Global Media Intelligence Report 2020:

  • in prima jumatate a lui 2020, majoritatea utilizatorilor romani au petrecut mai mult de 7 ore pe zi pe internet;
  • de asemenea, 96,3% dintre persoanele cu varste 16 si 44 de ani detin telefoane mobile cu ajutorul carora navigheaza pe internet;
  • 86,6% dintre participantii la studiu foloseau un laptop sau desktop pentru a intra pe internet.

Daca doresti sa colaborezi cu o firma de programare in Romaniacontacteaza-ne. Iti punem la dispozitie servicii complete de realizare de website-uri si aplicatii.