Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

Articolele noastre

C# Programmer in Romania

C# Programmer in Romania

C# , pronuntat C Sharp in limba engleza, este un limbaj de programare folosit in creare de soft-uri bazate pe obiecte. Principala sa utilizare presupune dezvoltarea de aplicatii care pot fi rulate in .NET. Avantajul acestora sunt robustetea si securitatea sporite.

Mai jos, C# programmer-ul nostru din Romania va explica cu lucreaza un astfel de designer, pentru a sti daca o astfel de solutie este potrivita pentru tine si firma ta. Descopera mai jos toate serviciile oferite de back-end si front-end developerii nostri romani.

Ce presupune limbajul de programare C#?

Limabjul C# este un derivat nou, modern al C, C++, Java si JavaScript. El este orientat catre dezvoltarea de soft-uri bazate pe obiecte si componente. Mai precis rolul sau este acela de ajuta utilizatorii care creeaza si utilizeaza diverse componente de tip software.

C# ruleza pe arhitectura .NET, care este un sistem de executie virtual denumit si common language runtime (CLR) si care integreaza si seturi de biblioteci. Cel mai in masura sa explice ce presupune acest program este Java architect-ul nostru din Romania care il si foloseste. Acesta a fost creat de Microsoft la sfarsitul anilor 1990.

De asemenea, C# designerul nostru din Bucuresti poate oferi solutii personalizate care se bazeaza pe acest limbaj de programare.

Utilizari ale limbajului C#

Limbajul C# este unul dintre cele mai populare pentru dezvoltarea aplicațiilor pentru desktop si web. Fiind un limbaj bazat pe C, acesta este mai apropiat de C++ si C, fiind in acelasi timp foarte similar cu Java.

C# designerii nostri din Cluj si Bucuresti il folosesc pentru:

  • dezvoltarea de programe care ruleaza pe Windows;
  • crearea de aplicatii care ruleaza pe sistemele de operare Android si iOS;
  • servicii de tip cloud;
  • dezvoltarea de jocuri pentru PC si telefoane mobile.

Acesta simplifica foarte mult munca unui programator, fiind usor de utilizat. De asemenea, este bine de avut in vedere ca de cativa ani, acesta este unul dintre cele 5 mai cautate limbaje de programare folosite la nivel mondial.

Echipa noastra este formata din specialisti din mai multe domenii, printre care se numara si C# programmer-ii din Romania, mai precis din Bucuresti si Cluj-Napoca.

Dezvoltarea de aplicatii mobile cu ajutorul C#

Una dintre cele mai populare utilizari ale limbajului C# este cea de creare de aplicatii mobile. Acesta poate fi folosit pentru realizarea de aplicatii native care functioneaza foarte bine pentru sistemele de operare pentru care sunt dezvoltate. Rapide si intuitive, acestea sunt una dintre cheile spre succes pentru afaceri precum magazinele online care se adreseaza clientilor lor prin aplicatii.

C# developerii romani va stau la dispozitie cu servicii dedicate de creare de aplicatii pentru cele mai populare sisteme de operare din lume.

Te poti baza pe specialistii nostri pentru o gama variata de solutii de dezvoltare de aplicatii si chiar website-uri pentru afacera ta.

Care sunt cele mai folosite limbaje de programare in 2023?

Conform celor mai recente statistici centralizate de revista Biz:

  • JavaScript care din 2010 a devenit unul dintre cele mai invatate limbaje de programare din lume;
  • Java, care este predecesorul lui JavaScript, fiind creat in anii 1990, dar care ramane popular;
  • C# se regaseste si el pe lista selecta a limbajelor de programare ale anului 2023, mai ales ca acum este asociat si cu programele care se bazeaza pe Inteligenta Artificiala;
  • SQL care este foarte utilizat deoarece este folosit in dezvoltarea si administrarea bazelor de date.

Pentru informatii despre cum va putem ajuta, nu ezitati sa luati legatura cu C# programmerul nostru din Romania.