Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

Articolele noastre

SQL Server in Romania

SQL Server in Romania

Microsoft SQL Server este un sistem de management de baze de date relationale care a fost creat in 1988. SQL este prescurtarea de la Structured Query Language (limbaj structurat de interogari) si foloseste ca limbaj SQL cu extensia T-SQL.

Acesta este cel mai des utilizat limbaj de interogare pentru bazele de date de catre firme. Asadar, daca ai nevoie de un astfel de program, SQL server designerii nostri din Romania te pot ajuta. In acelasi timp, avem in echipa si backend si frontend developeri care va stau la dispozitie cu servicii de web si app development in Romania.

Ce face un SQL programmer in Romania

La fel ca si in tara de origine, un SQL server designer din Romania este specializat in crearea de software care se bazeaza pe sistemele de interogare a bazelor de date care le sunt utile firmelor. Avem specialisiti atat in Bucuresti cat si in Cluj care pot ajuta societatile care folosesc baze de date in activitatile curente cu solutii personalizate si adaptate nevoilor lor.

SQL Server este, de fapt, un software facut special pentru gestionarea bazelor de date. El poate fi utilizat pentru a stoca si prelua informatii atunci cand alte aplicatii au nevoie de ele.   În loc de a scrie propriul cod pentru a efectua acelasi lucru, dezvoltatorii de software se vor folosi de functionalitatea SQL Server pentru a administra bazele de date atunci cand creează noi aplicatii pentru afaceri care pastraza informatii intr-o baza de date.  Ca urmare, crearea aplicatiilor de baze de date devine mai simpla, mai rapida si mai putin costisitoare, sporind in acelasi timp securitatea, scalabilitatea si fiabilitatea.

Iti stam la dispozitie cu SQL server services astfel incat sa integrati functiile dorite in bazele de date folosite de firma. Serviciile noastre se bazeaza pe securitate de cel mai inalt grad, astfel incat sa nu iti faci griji pentru gestionarea acestor baze.

Editii ale SQL server

De-a lungul anilor, Microsoft a dezvoltat mai multe editii ale sistemului de management SQL server, dedicat mai mult scopuri. Astfel, acum exista:

  • Enterprise SQL server pentru societati – SQL server programmerii nostri din Cluj si Bucuresti il folosesc pentru firme mari cu nevoi pe masura;
  • Standard SQL Server care este util tot societatilor, dar celor mai mici cu baze de date de 10 GB sau mai mult ;
  • Web SQL server care a fost creat ca o metoda mai accesibila de management a bazelor de date pentru site-uri web;
  • SQL Express care a inlocuit recent SQL Workgroup si care se adreseaza nevoilor firmelor mici si mijlocii si care suporta baze de date de pana in 10 GB.

Un avantaj al SQL Express este ca nu are nevoie de licenta fiind pus la dispozitie direct de Microsoft.

SQL server designerii nostri din Romania te pot ajuta cu informatii specializate legate de serviciile noastre. Iti stam la dispozitie si cu alte solutii de dezvoltare de aplicatii mobile cu ajutorul Java architectului nostru.

Cat de mari pot fi bazele de date operate prin SQL server?

SQL server este un limbaj care care destul de multe avantaje, iar unul dintre ele este legat de marimea bazelor de date care pot fi administrate cu ajutorul sau. Astfel:

  • Enterprise SQL poate administra baze de date de pana la 524 PB (petabytes sau 1.0000 terabytes)
  • Standard SQL poate administra baze de date de peste 10 GB;
  • SQL Express poate manageria baze de date de pana in 10 GB utilizand doar in 1 RAM din memoria computerului.

Daca aveti nevoie de SQL server services in Romania, specialistii nostri din Bucuresti si Cluj va stau la dispozitie. Nu ezitati sa ne contactati.

Va puteti baza pe noi si pentru ajutor in crearea de aplicatii mobile prin servicii oferite de frontend si backend developerii nostri romani.